Будівля Центру соціально-психологічної реабілітації у м. Коростені

Інформуємо. Консультуємо. Підтримуємо.

   Ковід, Карантин. Самоізоляція. Ці слова звучать звідусіль. Сьогодення вносить свої корективи і це наша реальність. Але, незважаючи на виклики часу, ми пристосовуємося до нових  умов та плануємо подальшу роботу.

    Поки кінець карантину ніхто не може прогнозувати,  а отже потрібно вирішувати проблеми по новому, в тому числі і на робочому місці. Центр соціально-психологічної реабілітації населення у м. Коростені, який знаходиться в сфері управління Міністерства у справах ветеранів України надає  соціально-психологічні, інформаційні, навчально-просвітницькі  послуги як онлайн, так і офлайн. Спеціалісти ЦСПР планують роботу так, аби кожне звернення клієнта не було поза увагою. Адже відомо, що соціальна взаємодія – це одна з основних потреб людини і саме комунікація допомагає боротися зі стресом, а відмова від неї наражає нашу психіку на серйозне випробування.  Тільки разом ми можемо створити новий, комфортний світ кожен для себе зокрема та для всіх разом в цілому.

    Ми пропонуємо індивідуальні консультації, інформуємо про діючі програми та проекти. На даний час більше інформації надається учасникам АТО, УБД Народицької ОТГ, з якою ми почали співпрацювати в липні, коли проводився «круглий стіл» з представниками місцевого самоврядування, учасниками АТО та ветеранами війни. Надаємо інформацію індивідуально, в телефонному режимі та за допомогою інтернет-ресурсів. Допомагаємо реалізовувати Всеукраїнські програми такі як «Соціальна картка учасника АТО», «Сила права».

  Надаємо можливість отримувати чи вдосконалювати знання з англійської мови в рамках Всеукраїнської програми «Виходь у світ - Go Global», де проводяться заняття по скайпу для учасників АТО, членів їх сімей та інших категорій населення.

       Новини про збільшення кількості хворих на коронавірус, поглиблення економічної кризи та невизначені перспективи виходу з карантину ніяк не розбавляють наші сірі будні, а лише викликають відчуття тривоги та страху перед невідомим.  У нас ви можете отримати кваліфіковану допомогу фахівців Центру, поради психологів та знання, як допомогти собі та іншим у складних життєвих ситуаціях.

 

 Віра Гис – спеціаліст ЦСПР населення