Будівля Центру соціально-психологічної реабілітації у м. Коростені

Літній мовний табір

       У Центрі соціально-психологічної реабілітації населення у м. Коростені з 10.06.2020р. по 24.07.2020 проводилися заняття з англійської мови в рамках літнього мовного табору,  основною метою якого було зацікавити  іноземною мовою, вдосконалювати та сприяти самостійному вивченню її вдома.  

Учасниками навчально-пізнавального проєкту були діти та підлітки міста в т. ч. діти уч. АТО. Втомившись від онлайн уроків, вони залюбки поринули у дивовижний світ знань англійської мови. Живе спілкування та дух змагання дають надзвичайну енергію, сприяють кращому засвоєнню нової інформації у володінні новими знаннями.

     Заняття в англомовному таборі  спонукали дітей практично застосовувати знання з англійської мови. Вони  також мали можливість формувати нові мовленнєві навички, працювати індивідуально, в групі чи в команді та використовувати іноземну мову у різних формах діяльності. Різноманітні ігри, загадки, кросворди, вірші, пісні, мультфільми, все те, що дається легко й цікаво.

 На заняттях наші відвідувачі змогли дещо покращити мовний рівень; поєднати відпочинок, пізнавальну та навчальну діяльність; удосконалити розмовну мову;  отримати мотивацію для подальшого вивчення англійської мови.

 

 

 

Віра  Гис-спеціаліст ЦСПР

 населення у м. Коростені