Будівля Центру соціально-психологічної реабілітації у м. Коростені

    Перемога у війні з росією наразі є найбільшою мрією усіх українців. І хоча після закінчення війни почнуться масштабні відновні процеси в усіх сферах суспільства, ми до цього готові, адже ці зміни подарують процвітання та безпеку нашій країні.

    Для консолідації зусиль виконавчої влади, установ та організацій м. Коростеня, які надають соціально-психологічну допомогу діючим військовослужбовцям, учасникам бойових дій, ветеранам та членам їх сімей, 15 жовтня відбувся «круглий стіл» на тему: «Шлях психологічної реабілітації суспільства після переможного закінчення війни».

    До заходу приєднався ветеран війни, президент правління ГО «Ветерани на сторожі миру» Євген Шпіц (Ізраїль). Також були присутні міський голова Володимир Москаленко, священнослужитель УПЦ отець Леонід, лікарі КНП «Коростенська ЦМЛ КМР» та представники установ міста, які надають соціальні та психологічні послуги громадянам. У «Круглому столі» взяли участь і фахівці Центру соціально-психологічної реабілітації населення м. Коростеня. Оскільки ця тема дуже близька, наші фахівці теж мають поглиблювати свої знання щодо роботи з військовослужбовцями та членами їх сімей, допомагати цим категоріям громадян пройти непростий шлях від початку війни до нашої спільної Перемоги.