Будівля Центру соціально-психологічної реабілітації у м. Коростені

Для надання кваліфікованої психологічної та соціальної допомоги громадянам важливі цілеспрямованість, дієвість, систематичність. Саме тому продовжується робота за проєктом «Мобільний консультпункт» фахівцями Центру соціально-психологічної реабілітації населення у м. Коростені. Нещодавно відбувся черговий виїзд мобільної бригади ЦСПР по селам Коростенського району.

Наші спеціалісти здійснювали інформування населення щодо роботи Центру та наявності послуг, які передбачені для військовослужбовців та членів їх сімей, надавали психологічні консультації громадянам по їх запитам, проводили бесіди зі старостами селищних рад, відвідали школи для проведення просвітницької роботи зі школярами щодо ситуації в Україні. А також, за традицією, відвідали сім’ї військовослужбовців та ветеранів. Як завжди, робота мобільної бригади була ефективною та продуктивною і що найважливіше актуальною для нашого сьогодення.

Будемо продовжувати працювати у даному напрямку, не збавляючи темп. Наша мрія –­ Перемога і вона обов’язково здійсниться!